ΕΞΕΡΕΥΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΨΩΜΙ

Ψωμί αργής ωρίμανσης που θα βρεις μόνο στο BREAD B.C στο Χαλάνδρι : Ένα αληθινό ψωμί που αντέχει στο χρόνο ως ένα διαχρονικό αγαθό που συνδέει τους ανθρώπους με την ιστορία και τη ζωή. Στο BREAD B.C., αναβιώνουμε αυτή την αρχαία παράδοση, προσφέροντας ψωμί αργής ωρίμανσης που αποτελεί το θεμέλιο της υγιεινής διατροφής. Επισκεφτείτε μας & ανακαλύψτε ότι στο BREAD B.C., το ψωμί αργής ωρίμανσης δεν είναι απλά ένα προϊόν, είναι η ενσάρκωση της φιλοσοφίας μας για αληθινό ψωμί, απαραίτητο για όλους, συνδυάζοντας την παράδοση με τη σύγχρονη διατροφική αξία.

"ΠΡΟΖΥΘΕΝΙΟ" Η Συνέργεια που Εξελίσσει την Αρτοποιία.

post thumbnail

Η συνεργασία του BREAD B.C. με τη Ζυθοποιία Αναστασίου στο Χαλάνδρι ξεκίνησε με αφορμή την εκδήλωση «Μαγειρέψτε Έξυπνα Σώζοντας Τρόφιμα», που πραγματοποιήθηκε στις 13 Απριλίου 2024, στο πλαίσιο ολοκλήρωσης του ευρωπαϊκού προγράμματος FoodRUs. Εκεί γνωρίσαμε τον Φώτη Αναστασίου και την εξαιρετική δουλειά του στη ζυθοποίηση, γεγονός που αποτέλεσε την αφετηρία μιας δημιουργικής συνεργασίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αλεύρι από στάρι

post thumbnail

Το αλεύρι είναι μια λεπτή σκόνη που παράγεται από την άλεση των δημητριακών ή άλλων αμυλούχων φυτών. Συνήθως παράγεται από το στάρι, αλλά αλεύρι μπορούμε να παράγουμε και από καλαμπόκι, σίκαλη, κριθάρι, ρύζι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τι πραγματικά κάνει ξεχωριστό ένα ψωμί αληθινά προζυμένιο

post thumbnail

Μια ανάμνηση του Ψωμιού Π.Χ. Ψωμί, οι περισσότεροι από εμάς είχαμε το πρώτο μας κομμάτι ψωμί πριν μπορέσουμε να μιλήσουμε ή να περπατήσουμε. Ένας συνδυασμός μυρωδιάς και γεύσης που δημιουργούν ένα τόσο δυνατό αποτύπωμα στον ανθρώπινο εγκέφαλο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο πρώτος σπόρος

post thumbnail

Το 2012 κι ενώ η οικονομική κρίση είχε χτυπήσει για τα καλά την πόρτα των περισσότερων Ελλήνων δεν έκανε την εξαίρεση και σε εμένα. Έχοντας αρκετό ελεύθερο χρόνο στην καθημερινότητα μου ξεκινάω να ξεσκονίζω τα αγγλικά μου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ